fbpx

Kohtele kuin Kuningatarta

Joulukalenteri 2023

 

Muistat Tuhkimon, Lumikin, Ruususen varmaan ja Punahilkan ja sudenkin harmaan, mutta NAINEN tää sulta usein unhoon jää…

Rohkenen väittää, että me naiset pidämme huolta kaikista muista ja kaikesta muusta ennen itseämme.

Joulukuussa kohennamme asennetta kohdella itseämme kuin Kuningatarta. 

En tarkoita tällä muiden unohtamista, itsekkyyttä tai dramaqueeneilyä, vaan aitoa itsensä rakastamista valoineen ja varjoineen, keskeneräisenä.

Kaikille sopivaa, one size fits all -tyyppistä, sapluunaa hyvinvointiin ei ole olemassakaan. Valmiiden ratkaisujen sijaan joulukalenterin idea on oivalluttaa sinua tunnistamaan oman ainutlaatuisen systeemisi tarpeet selkeämmin. Vahvistaa ja kannustaa toimimaan herkkien viestien mukaan, ettei kehosi tarvitse korottaa ääntään. Alat vastaanottamaan rakkauskirjeitä keholtasi ja reagoimaan niihin myötätunnolla.

Minulta on kysytty, mistä minulla riittää virtaa kuin myös tyyneyteni salaisuutta. Ehkäpä viimeisten kymmenen vuoden aikana olen pikkuhiljaa oppinut, miten elää omaa systeemiäni kunnioittaen. Olen oppinut huomaamaan ensimerkit, milloin alan lipsahtaa pois tasapainosta. Joulukalenterin teemat pohjautuvat niin koulutuksissa kuin omalla kohdallani opiskelemiini hyvinvoinnin teemoihin. Kantava periaate on, että voit vaikuttaa hyvinvointiisi.

Pääset aloittamaan Uuden Vuoden 2024 uudesta värähteestä toimien loputtoman puskemisen ja suorittamisen sijaan.

Funktionaalinen ravitsemus | Palautuminen | Tietoisuustaidot

Digitaalinen joulukalenteri täynnä hyvinvointia, inspiraatiota ja taikaa!

Hinta 24 €

Materiaalit ovat käytössäsi 31.1.2024 saakka.

Vai jotain vielä parempaa?

Joulukalenteri & Human Design

Digitaalisen hyvinvoinnin joulukalenterin lisäksi 1:1 tapaaminen Human Design Ravinto & Hyvinvointi teemalla.

Human Design tuo vahvistusta sille, miten sinun uniikki systeemisi on luotu toimimaan. Sinulla voi jo olla käsitys asiasta tai sitten ei vielä aavistustakaan tai jotain näiden välimaastosta.

Human Design on työkalu itsetuntemuksen ja itseoivalluksen syventämiseen. Tässä tapaamisessa katsomme kehokarttaasi perusasetusten lisäksi ravinnon ja hyvinvoinnin osalta.

Human Design kaaviota varten tarvitaan: syntymäpäivä, kellonaika, syntymäpaikkakunta (paikkakunta missä synnyit, ei paikkakunta missä perheesi asui, elleivät ole sama).

Tunnin tapaaminen onnistuu hoitohuoneella Lappeenrannassa tai videopuheluna. Tapaamiset toteutetaan joulukuussa 2023 tai tammikuussa 2024.

Tapaamisia on rajoitettu määrä.

Yhteishinta 111 €

Hei, olen Tiina

Oman elämäni Kuningatar ja hyvinvoinnin alkemisti. Minua kiehtovat niin biokemia kuin intuitio, hyvinvointi kehon, mielen ja tietoisuuden tasolla. Opintojen myötä minulla on laaja ymmärrys hyvinvoinnista ja siitä miten hyvinvointiin voi vaikuttaa. Eniten minua on kuitenkin opettanut oma paranemismatkani.

Hyväntekeväisyyskohde

Lahjoitan 10 % joulukalenterin arvonlisäverottomasta tuotosta Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistykselle.