fbpx

Long Covid

Tätäkö tää nyt on?

Askel eteen ja kaksi taakse. Yksi oire hellittää, seuraava ilmaantuu. Parempi olo pari päivää, sitten taas huononee. Milloin nää oireet loppuu vai tätäkö tää nyt on?

Long Covidilla tarkoitetaan pitkäkestoisia oireita COVID-19-virusinfektion jälkitilana. Erilaisia oireita on kuvattu yli 200. Täsmällistä hoitoa koronavirusinfektion pitkäaikaisoireisiin ei tunneta.

Saatat miettiä, kuka minä olen sanomaan, mitä long covidille on tehtävissä, kun oireisiin ei tunnu saavan apua muualtakaan. Näkemykseni pitkittyneiden koronaoireiden hoitamisesta perustuu ammattiini FLT Ravintovalmentajana®, Brain Relief® hoitajana sekä omaan kokemukseeni. Sairastin erittäin vaikean delta-variantin elokuussa 2021, vaikka minulla ei pitänyt olla mitään altistavia tekijöitä. Jälkikäteen olen oppinut, että autoimmuunityreoidiitti kilpirauhasen vajaatoiminnan taustalla oli riskitekijä. Sairastuminen on aina monen tekijän summa, eikä siinä yksittäisenä tekijänä auttanut sairaalassa ihmetystä herättänyt optimaalinen D-vitamiinitaso.

Voinnin aaltoilun ei tarvitse jäädä pysyväksi olotilaksi, vaan tilanteeseen on saatavissa helpotusta. Ratkaisut omaan toipumiseen ovat opettaneet valtavasti.

Ilmaisessa oppaassa jaan viiden kohdan hoito-ohjelman, mikä auttoi minua toipumaan erittäin vaikeasta koronainfektiosta ja moninaisista pitkittyneistä oireista.

Hoito-ohjelman osa-alueet:

1. Terapeuttinen ruokavalio | 2. Maksa ja suolisto | 3. Energiantuotanto soluissa| 4. Immuniteetti ja virukset | 5. Hermoston rauhoittaminen

Lataa opas

Lähetettyäsi lomakkeen saat sähköpostiviestin, mistä pääset lataamaan oppaan pitkittyneistä koronaoireista toipumisesta.

* indicates required

Valitse Uutiskirje liittyäksesi sähköpostilistallemme Hyvinvointia ravinnosta, Tiina Hulkkonen:

Käytämme Mailchimp markkinointialustaa. Klikkamalla alla olevaa Subscribe-painiketta hyväksyt, että tietosi siirretään Mailchimpille käsittelyä varten. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa klikkaamalla sähköpostiemme alatunnisteessa olevaa linkkiä.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.