Puheenvuorot

Puheenvuorot tilaisuuksiin ja tapahtumiin mm. teemoilla Hyvinvointia ravinnosta ja Oivalluksia ravinnosta

Hyvinvointia ravinnosta

Suolisto
Toimiva ruoansulatus ja hyvinvoiva suolisto ovat terveyden perusta. Opit miten tukea suoliston hyvinvointia. Saat käytännön vinkkejä sovellettavaksi omassa arjessasi.
Lisää värejä
Laske värejä kaloreiden sijaan. Kasvisten, marjojen ja hedelmien sisältämät ravintoaineet ovat korvaamattoman tärkeitä rakennuspalikoita kehollesi.
Rakkaudella
Ei ole yhdentekevää mitä syöt, mutta pinnistelemällä ja ponnistelemalla suoritettu ruokavalio ei mielestäni tuota optimaalista lopputulosta. Olet kokonaisuus, jonka kaikki osa-alueet vaikuttavat toisiinsa.

Oivalluksia ravinnosta

Stressin ja palautumisen tasapaino
Pitkittyessään stressi alkaa vaikuttaa kehosi eri toimintoihin. Samaan aikaan puutteellinen ravitsemustila voi heikentää stressistä palautumista. Oravanpyörä onkin siis valmis. Opit miten voit ravinnon keinoin vaikuttaa mielenrauhaan, uneen ja palautumiseen. 
Voimavaraharjoitus
Mieltä on välillä tarpeen muokata rajoittavista uskomuksista ja vanhentuneista toimintatavoista. Tehdä tilaa ja kepeyttä uusille ideoille ja oivalluksille.

Kokemus

Liiketalouden, funktionaalisen lääketieteen ja henkisen hyvinvoinnin osaaminen.

Olen ollut mukana hyvinvointitapahtumissa suunnittelemassa tarjoiluja, kertomassa ravinnon merkityksestä sekä tekemässä Brain Relief® -rentoutushoitoja.

Puheenvuorojen toteutus webinaarina.

Esiintymiseen minua on valmentanut mm. André Noël Chaker.

Ota yhteyttä.