fbpx

Long Covid

Nyt sinulla on mahdollisuus oppia lisää viiden kohdan hoito-ohjelmasta ja kuulla, mitä uutta opin kilpirauhasen vajaatoiminnan taustoista koronaan sairastumisen myötä. Tavoitteeni on oman kokemukseni kautta auttaa, luoda toivoa toipumisesta ja innoittaa etsimään ratkaisua, kunnes se löytyy. Webinaari on sinulle, joka haluat hyvinvointisi takaisin.

Webinaari 19.3.2023 Facebook Event Cover

Milloin nää oireet loppuu vai tätäkö tää nyt on?

Jaan webinaarissa, ladattavaa opasta laajemmin, viiden kohdan hoito-ohjelman sekä oman tarinani erittäin vaikeaan koronainfektioon sairastumisesta ja moninaisista pitkittyneistä koronaoireista toipumisesta. Kerron mitä uutta opin lapsuudessa alkaneen kilpirauhasen vajaatoiminnan taustoista koronaan sairastumisen myötä. Olen auttanut ravintovalmennusasiakkaita, joilla pitkittyneet oireet olivat jatkuneet vuosia hankaloittaen jaksamista arjessa.

Kenelle

  • Webinaari on sinulle, jolla on pitkittyneitä koronaoireita.
  • Webinaari on sinulle, jolla on vastaavanlaisia oireita ilman long-covidia.
  • Webinaari on sinulle, joka haluat hyvinvointisi takaisin.

Webinaari ei ole

Webinaarin sisältö ei ole yleispätevä tai tieteellinen totuus aiheesta, vaikka samansuuntaista tutkimusnäyttöä löytyykin. En väitä tietäväni, miten kaikki paranevat pitkittyneistä koronaoireista. Paranemiseen johtaa monta polkua. Tavoitteeni on oman kokemukseni kautta auttaa, luoda toivoa toipumisesta ja innoittaa etsimään ratkaisua, kunnes se löytyy.

Järjestäjä

Tiina Hulkkonen on FLT Ravintovalmentaja®, Brain Relief® ja Auvo® kosketushoitaja, NLP Practitioner ja Puhuja. Tiinaa kiehtovat niin biokemia kuin intuitio, hyvinvointi kehon, mielen ja tietoisuuden tasolla sekä elämä osana luontoa ja kosmosta.

Webinaarin tiedot

  • Webinaari järjestetään sunnuntaina 19.3.2023 klo 17.00.
  • Olen valmistellut sisällön ensimmäisen tunnin ajaksi. Loppuun jää 15-30 minuuttia aikaa kysymyksille.
  • Osallistumismaksu 20 € maksetaan verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Webinaari toteutetaan Zoomilla. Saat linkin ja ohjeet, miten liittyä webinaariin. Webinaarista ei tule tallennetta.
  • Livenä mukana oleville luvassa rahanarvoisia etuja.

En malta odottaa, että tapaamme,

Tiina